Вітаємо вас у Довіднику безбар’єрності

«У комунікації приховано набагато більше сенсів, ніж нам здається. Цей Довідник допоможе розкрити нові, додаткові смисли, коли в центрі уваги – людина та її різноманіття. І це стане першим кроком у формуванні нової етики спілкування».

Перша леді
Олена Зеленська

Політика конфіденційності та захисту персональних данних – (далі Політика)

Преамбула, дата публікації (28.09.2021)

Управління сайтом bf.in.ua (далі – Сайт) здійснюється громадською організацією «Безбар’єрність (далі – Організація). 

Політика конфіденційності роз’яснює, які види інформації можуть бути зібрані і зберігаються на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ці інформація.

Організація залишає за собою право змінювати Політику в будь-який час, оновлюючи її та публікуючи зміни на Сайті. Будь ласка, регулярно перечитуйте Політику щоб вчасно дізнаватися про зміни. Якщо ви продовжуєте користуватись Сайтом після внесення змін, ви автоматично берете на себе юридичне зобов’язання дотримуватися оновлених умов Політики.

Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

 

Збір, обробка та цілі використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Обробка персональних даних здійснюється на хостингу провайдера Товариство з обмеженою відповідальністю «Хостинг Україна», який орендує Організація.

Персональні дані використовуються для відправки користувачам повідомлень щодо новин, подій та по факту оновлення інформації на Сайті.

Персональні дані використовуються та обробляються відповідно до Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», інших законів України, конвенцій (угод), ратифікованих Верховною Радою України, внутрішніх документів Організації.

Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Організація не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

 

Захист, умови доступу до персональних даних

Організація використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Організація не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Організації.

 

Використання контенту, який розміщений на Сайті

Усі права на сайт належать Організації. Даний Сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими актами законодавства України та міжнародними договорами.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Організації. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. 

Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипу сайту.

Ця Політика, відносини між Відвідувачем і Організацією, що виникають у зв’язку із застосуванням цієї Політики, а також питання, не врегульовані цією Політикою, регулюються чинним законодавством України.

 

При роботі Сайту використовуються файли Cookie

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача.

Щоб зробити відвідування Сайту зручнішим, відстежувати відвідування Сайту і покращувати сервіс, Організація збирає невелику частину інформації, відправленої з вашого браузера, так звані файли Cookie.

За бажанням користувач може не надсилати Cookie (така опція доступна у налаштування вашого браузера). Однак, будь ласка, візьміть до уваги, що відключення функції відправки файлів Cookie може обмежити можливості використання Сайту.

Файли Cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з Сайту.

 

Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Організація користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Google Inc. та інші.

Наведені, як приклад, компанії можуть використовувати файли Cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами.

Усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися за посиланням:

Google Analytics – https://support.google.com/analytics/

 

Зв’язатися з Організацією

ГО «Безбар’єрність», код ЄДРПОУ 43483077, 

вул.Басейна, 21-Б, оф.14, Київ, 01024, 

bezbaryernist@gmail.com